Începe săptămâna Webstock! Webstock este vineri, însă pregătirile pentru încep de luni. Pentru mine:

1. Programat bunic/ă pentru preluat mândra de la grădiniță

2. Stabilit cu exactitate cum, când, de ce pe urmatoarele teme: mâncare, program de somn, program de activități, garderoba – să fie toate chițele (rochițele, sarafanele) la vedere, în special pentru tataia care nu vede nici dacă îi stau în față, dar le va vedea moața.

3. Pentru urgențe – care sunt, numere de telefon și timpi

4. Restul – adică eu – the esential: programat un spălat de plete și pilit unghii, ceva care să calc și arunc pe mine și să nu pocneasca.

5. În curs de completare😊

Bun, anii trecuți a fost tare fain. Webstock e motivant, e cu oameni care scriu despre câte în lună și stele după filtrul lor, și despre experiențe, despre bucurii, despre emoții și viață.

Webstock e ziua în care mă simt și altfel. Acasă sunt importantă și femeia anului all the time, știu, but out there sunt ce nu sunt acasă. :)))

Webstock e fabulous pentru că:

  • Este cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media.
  • Adună la a x-a ediție comunitatea online, sub minunata organizare Evensys în parteneriat cu Vodafone.
  • Într-o zi cuprinzi Conferintele Webstock și Premiile Webstock. Acolo știu niște oameni și proiecte care sigur vor face valuri.
  • Conferintele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu
  • Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în Romania în ultimul an.

Cum a fost prima experiență am povestit aici la 2015, acolo e și motivul, printre cuvinte, pentru care îmi place de an la an mai mult.

 

Webstock