Happy Cinema București împreună cu Asociatia SAMAS organizează primul Baby Cinema din Romania, în București. Un eveniment ce va avea loc o dată pe lună, pentru început, de vizionări dedicate mămicilor cu bebeluși în burtica sau în brate și tăticilor, evident, tot cu bebeluși în brațe sau toddleri de mână. Conceptul e în creștere în străinătate, poate prinde și la noi. Eu abia aștept să merg de film, am 3 ani de stat în casă, fără cinema. Nu se pune când merg cu Loli la filme de desene de 10 min. :)))

Ideea?

Totul a pornit de la dorința mamelor de a ieși din casă, ideal și cu bebe sau toddlerii şi preșcolarii din dotare. Şi unde să te duci vara să te relaxezi? Parcul îl ştii pe de rost, iar la cinema, ar fi un vis, nu?

Aşa cum viață nu se termină când apare bebe (se transformă doar :))), nici filmelor nu le stă bine văzute cu plapuma-n cap și cu sonorul la minim. Ci la cinema! Să fie o experiență frumoasă!!

Bun! Happy Cinema (Liberty Center, etajul 2)  încercă să implementeze acest concept Baby Cinema.

Cum?

Dau sunetul mai mic, AC-ul la o valoare decentă, luminile rămân semi-aprinse, nu vor rula trailere și reclame. Se vor amenaja spații permanente de schimbat copilul și unul temporar pentru alăptat și discuții cu educatorii prenatali – moașe, asistente medicale, kinetoterapeuți.

Cafeneaua din cadrul cinema-ului are un mic spatiu de joaca ce poate fi folosit în cazul în care bebe nu se linisteşte nicicum în timpul filmului, sau dacă familia vine însoțită de un frate mai mare, pentru care proiectia nu ar fi potrivită.
Cinematograful va fi dotat cu mese și consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele) de Bella Baby Happy Romania.

Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie pe cinste cu Scarlett Johansson.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5jRNDOZnGKU

Biletul: 22 lei/persoana+bebe
REZERVĂRI BILETE https://www.happycinema.ro/rough-night/

Detalii în plus aici 

Acum, dacă vrei o invitație de familie (2 adulți și 2copii sau 2 adulți și un copil), lasă în secțiunea de comentarii, după articol, o amintire despre prima ta experiență la cinema.

Hai cu amintirea, hai la film cu bebelușul!

 

LATER EDIT: Felicitări Mihaela Encica și Georgiana Ioana Nițu, ați câstigat câte o invitație de familie.
Ne vedem mâine la film!