Imagine
0

Learning tower for Loli

Loli e liană, clar. Stă cocoțată în brațele noastre mai tot timpul. O cred, statura nu o ajută și cum e curioasă, să vadă tot, hopa-țop în brațe. Cum eu nu pot lucra, face-desface-drege găti, scărmăna în creștet, spăla, toca legume (nu nervi) cu a treia mâna, e doar în cap la mine,by the way, iaca soluțiune: Learning tower. Pe lângă cele 3 scaune și alte lucruri utile și inutile care ne reduc spațiul în bucătărie, acum avem și turnul Lolitei. Fffff bun. Îi place și eu răsuflu ușurată că are mândra ocupație.

Am făcut turnul după modelul lui David. Bugetul a sărit un pic de 80 de lei. Dacă aveam un fierăstrău bun, probabil nu mai dădeam bani pe tăiatul lemnelor la Leroy. Iulian a spumegat nițel la treaba asta, a cumpărat și un fierăstrău (parcă mai trebuia ceva tăiat, a tăiat, dar calculul nu era exact- alt motiv de dondăneală – mai bine îl cumpăram de-a gata). Am rămas și cu ceva lemne. 🙂

Dupa o după-amiază de asudat, Loli plânsă că tati nu o lasă să vadă ce meștereste, voila turnul. Bucurie mare, uitat intr-o clipită greutatea lucrului, privit cu admirație prințesa….din turn.

Spor la meșterit! Merită! Nu degeaba i se zice learning tower.

WP_20160215_12_22_00_Pro

WP_20160215_18_52_28_Pro

WP_20160214_19_04_43_Pro

aproape gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *