Nu știu dacă tu citești literatură din asta, eu citesc. Și e așa relaxant, îmi place, sunt cărți de vacanță și eliberatoare de stres. Ai poveste bună, ai descriere, ai bârfă, fashion, glamour, sex. În ultima vreme nu am mai putut digera atâta psihologia mamei și copilului.  For the moment, le pun deoparte ca să mă prindă dorul din nou de cărțile astea.
Bun, înainte de vacanță mi-am luat de citit. Nu aveam în plan acest lucru. Aveam de gând să scriu mult, să schițez lucruri, gânduri pe care le-am adunat, să umplu pagini, doar plecam în vacanță și cu bunicii. Mândra avea cu cine sta. Timp aveam berechet, cel puțin în viziunea mea. Cum tableta a acaparat-o Loli, dinainte de vacanță, telefonul era în service și jaful de iphone dat nu funcționa deloc pe placul meu, nu avea one-noteul meu, nu făcea poze bune, nu se sincronizase (mama lui de smart… nu stiu cine m-a felicitat de ziua mea, am mulțumit la fiecare însă fără să vizualizez persoana). Așa că am zis: fac pauză de la social mom, butonat telefonul, scanat Fb și blogul. Mi-am luat chic-lit. Daaaa!
Cine nu a citit seria La cumpărături, nu a avut parte de un hohot serios de râs. Cu asta poți începe, părerea mea. Sophie Kinsela e numai bună de luat când stai în sezlong și te-ai săturat de privit cerul și copacii, gâzele și frunzele sau stai să te usuci după o baie bună. Râzi și iar râzi, te simți bine. Cred că s-a făcut un film după  cărțile ei. Nu știu dacă la fel e bun.
Dacă vrei un pic de fashion, dai cu Diavolul se îmbracă de la Prada. Astea sunt top of the top, acuma când mă gândesc repede. Am citit multe, mi-au plăcut multe, acum mi-am luat 5. În Sun Plaza, la Librarium, titlurile vechi sunt la reducere. So, dați o fugă.
ps. După vacanță s-a reparat și telefonul meu. Însă zici că e blestemat, l-am dat la reparat dupa ce s-a scăldat în budă și fix in ziua când l-am primit înapoi s-a vărsat apa Lolitei în poșetă și l-a spălat again. Merge, no damage yet. Îmi iau altul…clar.

WP_20160808_13_16_28_Pro