Nu sunt numerele la Loto, nu mă pricep să fac previziuni din astea. Sunt anii care au trecut și au trecut frumos. Ieri, de ziua noastră, am recapitulat anii nostri împreună și am rememorat cu ochii deschiși momente frumoase, ce ne-au rămas întipărite în inimă.

Cam așa:

În urmă cu 7 ani … pe când a început. Când lumea parcă merge în același sens cu tine, când prinzi aripi și nu ai așa ceva, cum ți se pare că atingi cerul și miezul Pământului. Începutul este una din amintirile la care te întorci toată viața. Pentru că așa începe…mai știi când și te reconectează imediat.

Picture 562

Acum 4 ani pe Podul Carol din Praga. Eiii, cum era Iulian să o pățească cu niște chinezoaice care, văzându-mă cu lacrimi, au crezut ce era mai rău. Se pregăteau să îl ia la palme. Cum au văzut inelul s-au calmat. Cei de la Praguematique au cântat special pentru noi o melodie….

IMG_0267
blury de la emotii

IMG_0268

15 iunie 2013 – ziua nunții noastre acum 3 ani. Ziua când am dansat, râs, am avut prieteni mulți lângă noi și totul s-a întâmplat ca în poveștile cu prinți și prințese.
Mă uit cu Loli pe album și ne arată cu degetul: Mama și tata. Râde toată de mulțumire. Suntem ai ei.❤

23

2 ani – 8 mai 2014 – prima zi a fetiței noastre, prima noastră zi de părinți. Boțul nostru mic și iubit de 2 ani și o lună ne umple viața și ne upgradeaza maxim. Ne îmbunătățește ca oameni, părinți, soț și soție.

NAZ_1897

Sofia Lorena -86

Loli și Iulian, vă iubesc mult!