Am fost la sală. M-am dus la mine în cartier, la o oră de Pilates. Vai, ce bine este să ieși cu prietena la sport. Minunat! Chiar dacă am mers pe ploaie, a fost relaxant, deconectant. M-am întins, am simțit fiecare mușchi. Nu în sensul că aveam tonus, am simțit cum nu îi controlez. Nu mă ascultau deloc! Dar i-am întins până la urmă, m-am îndoit, fandat, răsucit. Febră musculară, a doua zi, de dimineață nu aveam. În sinea mea: Nu sunt chiar așa ruginită. Numai că spre seară a început parcă să mă doară câte ceva ici-colo și până la ora de culcare scârțâiam din toate articulațiile.
Am fost la FitClub Total. Este foarte îngrijit, atmosfera relaxantă, oameni prietenoși gata să te ajute în procesul de redefinire a formei tale fizice și să îți atragă atenția asupra tentațiilor (scăpările) de după ce (te-)ai muncit pentru a fi în formă.
Conceptul lor (așa cum puteți să lecturați direct de la sursă, pe site-ul lor) pornește de la următoarele principii, pe care le explică fiecărui nou venit, pe scurt:
nutriție de calitate, alimentație sănătoasă, renunțarea la vechile obiceiuri, setăm obiective- plecăm de la atât și țintim spre. Cu alte cuvinte te-ai apucat de ceva apoi ținem graficul, câte calorii ai pierdut, le recuperezi echilibrat etc.

educație nutrițională – dacă vrei să ai succes în a deveni fit trebuie să îți fie clare proporțiile de care ai nevoie ca să te menții.

– doresc să formeze o comunitate, au deja, sala fiind și loc de socializare, urmat cursuri, împărtășire de experiente legate de alimentație, stil de viață.

consultanță – fiecare abonat  poate avea la dispoziție un consultant pe nutriție, un antrenor (coach) și dacă ești interesat poți face și școala de nutriție. Asta dacă îți dorești un program personalizat de nutritie – înveți cum să îți faci un plan de mese, plus soluțiile de suplimentare nutritivă în funcție de scopul pe care ți-l propui.
Prin urmare ești consiliat în ceea ce privește nutriția, îți faci analiza corporala a parametrilor – masa musculara, procent de grăsimi, vârstă metabolica, ești monitorizat  pe parcurs. Dacă dorești, evident!
Bun, astea fiind zise, abonamentele oferite sunt mai mult decât ok. Poți alege câte ședințe vrei, poți aduce prieteni și să fii răsplătit pentru asta. Pe larg despre programele lor aici.
Îmi place că au echipă tânără fizic și tânără în gândire, te întâmpină cu zâmbetul pe buze, sunt deschiși la idei și nu te lasă să vii nepregătit la antrenament. Un mesaj cu ora, data, ce echipament îți trebuie este binevenit, chiar dacă îți știi agenda perfect. Programul meu este haos, deci sunt pro notificare.
Consultantul care s-a o ocupat de noi a fost foarte drăguț, ne-a dat toate detaliile de care aveam nevoie, a rezistat la schimbările de program-nu azi, nu mâine, ora nu e bună, și altele din seria..până m-am dus. 😊
Să fim fit, zic! Aruncați o privire la ei pe site, completați gift-cardul ( 2 participări gratuite) și mergeți să vedeți despre ce este vorba. Poate vă vine cheful de mers la sală!