De când cu blogul m-am virusat iremediabil de tot ce înseamnă blogging, blogger, online, blogosfera. Nu am timp îndeajuns să mă desfășor, că nu mi-ar face față niciun dispozitiv de scris. Citesc, în schimb, și pe unii și pe alții, mă minunez, iau aminte, mă citesc pe mine apoi, merg mai departe încet că nu dispun de timp. Aveți de cumpărat, anyone?
Și cum nu știu pe unde mi-e capul lately, am zis să mă rătăcesc definitiv și să mă amestec și prin Webstock. Da, social media, networking, blogeri cu experiență, oameni din companii cu multă activitate în social media,cu multe idei și specializați (râd de mine…un pic), creatori de aplicații și proiecte web. Un eveniment, cu tradiție deja, pentru bloggeri, despre bloggeri și tendințe, comunicare de informații utile în sfera bloggărească.
Va fi o zi plină, 2 octombrie, 2015, adică anul acesta, să nu ne încurcăm, un pic mai departe de cartierul meu, JW Marriott Grand Hotel. Pentru întârziați la înscriere hit the button aici. Modalitatile de participare sunt după gustul și aprecierea fiecăruia (de nevoi bloggărești, adicătelea) anul acesta, în plus evenimentul va fi transmis live online.
Dacă vrei să te informezi mai bine atunci vezi sectiunea de speakeri. Eu mă pun pe studiu. Recunosc vreo trei nume (acuma nu săriți, de aceea mă duc, să ciulesc urechile și să cunosc treburi, oameni, experiențe).
Bun, cum am răsfoit FB-ul dedicat evenimentului m-a luat amețeală. Este ceva serios și deja crește importanța pe mine (doar în ochii mei, ochii mândrei și ai lui Iulian; ai mei- prind discuție din zbor: Mamă, n-ai ce face? dar eu n-am urechi pentru asta). Dacă Loli este de acord, ce asigurare îmi mai trebuie. Gata, cu parantezele.
Serios vorbind, Webstock, 2015, aflat la de-a șasea ediție, reunește blogeri de toate felurile, premiază campanii social media și most of all îti oferă ocazia să alegi ce te interesează, după prima aparte a zilei, adică partea de debate, micro-evenimentele în paralel. Iată-le aici, prin urmare, te poti orienta către subiectele, speakerii care te inspiră.
Voi fi acolo, cu ochii și urechile la mine și sigur voi avea ce povesti during și after Webstock.  Nu cred că mai este necesar să amintesc de ce Webstock, însă e must să spun că Webstock este cea mai bună 
ocazie de a cuprinde atmosfera de blogging, de a primi informații despre ce, cum, cât comunici în mediul on-line, de a schimba opinii, în plus bonding, blending, uite-așa se mixează lucrurile și iau naștere idei. Inspirație să fie, că online-ul poate duce.
Până atunci pregătesc instrumentele de scris, aștept ziua cea mare. Am parcurs lista cu cine vine și cunosc vreo câțiva blogeri acreditați. Cum nu ne-am văzut de ceva vreme, va fi fun.
Webstock 2015 vin, nu foarte pregătită, dar cu urechile ciulite. Am zis(fara hastag).😉

Responsabili Webstock 2015: Evensys și Vodafone Romania.

De la organizatori citire:

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter sau pe pagina de Facebook.

728x90