Mie nu-mi trebuie inimi de pluș, ciocolată, cine cu mâncare fancy, neapărat :), mie dacă îmi acorzi credit când fac ceva e cea mai bună declarație de dragoste. Și soțul meu așa mi-a declarat de ziua iubăreților:
– Cum ești prinsă la propriu și figurat de fiica noastră (dormea pe mine) și nici răbdare (da, este work in progres) să citești chestii tehnice nu ai, m-am uitat eu pentru tine pe forumuri gen softpedia și diverse bloguri și am citit review-uri de firme ce oferă găzduire pentru site-uri web. Drum rolls!
– Am dat search, comparat, citit comentarii astfel încât să îți găsesc un pachet de găzduire (hosting, da! Am învățat și eu ceva) și cumpărare de domeniu mai convenabil.
– L-am găsit, cumpărat și următorul lucru pe care l-am făcut a fost exportul site-ului de pe wordpress.com în format xml.
Mie deja îmi mijea un zâmbet, la cum vorbește el așa tehnic este fooooooarte sexi.
– Stai că nu e gata: am instalat pe server WordPress 4.1, am facut importul site-lui, apoi am configurat cu widget-uri, template-uri, plugins.
Deja era prea cald prin casă. Declară mai departe
– Vom lucra la el când avem timp, în funcție de ce-ți dorești și voila: unsoideblog.ro
Da, da, cel mai te iubesc ever.
Prin urmare de săptâmâna aceasta mă găsiți pe .ro. E drept că mi-a promis .ro-ul, nu credeam că se va întâmpla așa repede, având în vedere că eu singură mi-am dat termen de 4 luni. Acuma, vreau nu vreau, un an de zile încing călimara modernă cu taste.
Nu am putut să renunt la soiurile mele, m-am gândit la un moment dat să fie cu numele meu, cu variații de mami, mama, Loli, parenting, dar parcă nu mă fasonează. Sunt mami, mama fetei mele, soție, însă nu doar atât. Sunt și azi, cu noroc și mâine, și dacă inspirația mea de început a fost așa, apoi așa dau inainte. Ca să nu mai pun la socoteală că sunt și fixistă uneori, îmi plac ideile mele, doar ale mele. :)))))) Îmi trec repede fixismele, la fel ca supărările.

Să curgă cuvintele, că cerneală este.