Suntem în căutarea cadoului perfect de fiecare dată când se apropie ziua copilului, nu? Păi, cred că suntem salvați. Avem mai jos cadoul perfect pentru copilul tău – o carte de povești personalizată, în care el sau ea este eroul principal! Să începem, cu începutul…

Prima carte din biblioteca Lolitei este despre ea. O poveste personalizată, primul ei cadou, de fapt prima carte cadou, pe care o răsfoiește din când în când cu mare plăcere. Are câteva poze cu ea bebe și îi place să se privească și să ne pună aceleași întrebări mereu – Aici eram bebe? E prima mea poză?

Primul cadou – carte personalizată pentru bebeluși

Între timp, biblioteca s-a umplut cu multe volume de povești, de când fata mea a fost bebe și mie mi se umple sufletul de bucurie când văd plăcerea cu care urmărește povestea când îi citesc, cum își amintește secvențe din povești despre care, eu, am uitat cu desăvârșire.
Ne-am obișnuit să cumpărăm cărți pentru prietenii fetei mele. Pe lângă jucăria cadou, adăugăm în dar și câteva cărți pe care noi le-am citit deja, sau despre care am citit recenzii drăguțe.
Cred că o carte în dar este un lucru frumos și un cadou pe termen lung. Exact ca în mesajul acesta, primit zilele trecute:
„Cartea este un dar pe care poți să îl deschizi din nou și din nou.” Garrison Keillor
Noi apreciem cadourile de acest gen. Loli a primit de Crăciun, Paști, ziua ei și cărți, pe lângă alte mici dorințe. Ce credeți? S-a supărat sau bucurat? Suntem la a nu-știu-a-câta lectură și nu s-a plictisit.  Cere în continuare – ceva ce nu a citit.

Idee de cadou. Carte de povești personalizată, în care el sau ea este eroul principal!

Un dar de care se vor bucura copiii poate fi o carte a lor, cu numele lor, în care eroii poveștii pot fi chiar ei. Iată o idee frumoasă de la Pokapi, cei care fac cărți personalizate pentru copii, pentru categoria de vârstă 4-8 ani.
Cartea cadou a Lolitei este cu detectivi. Puteți alege modelul potrivit pentru copilul vostru sau pentru prietenul pentru care vreți să fie o surpriză – pe site au disponibile 3 variante de povești – Eu în jurul lumii, Eu și Crăciunul Animalelor, Eu, micul detectiv.
O primă privire. Ce scrie acolo, Loli?
Apoi, totul e simplu, vă asigur că – vă veți amuza… poate veți lăcrima un pic de emoție – completând pașii de mai jos:
Cartea poate fi însoțită de un caiet de activități sau de mascota Pokapi – okapia drăguță, pe nume Popi, lucrată manual de mâini dibace. În acest fel, cadoul este complet, iar bucuria primitorului este garantată. Loli a fost tare încântată când citeam împreună povestea și își regăsea numele la fiecare frază. Caietul de activități este la mare căutare zilele acestea. Cred că vom comanda și mascota, în curând. Shhhh, e un secret, va fi surpriza de toamnă, când își va aniversa numele de Sofia.
Formatul cărți este mic, potrivit mâinilor copiilor, în special pentru cei care știu să citească dar și pentru ceilalți, cărora le citim sau pentru cei care preferă discuțiile de după poveste, pe baza ilustrațiilor.
Povestea este atractivă și te ține în priză până la final. Înainte să citim, bunicul Lolitei i-a dat o lupă și tare i-a plăcut idea de mister, detectivi. Toată ziua s-a jucat apoi prin curtea bunicilor căutând cu lupa chestii, imaginându-și scenarii de detectiv.
Unde au dispărut petele Girafei?
Mi-a dat tataia Dann lupă! Stai să mă așez, urmează să dezleg misterul.
Recitim! Mami, stai aproape, mă descurc…:)
Echipa de la Pokapi este foarte simpatică, vă vor ajuta cu comanda și cu idei.
Mai avem un pic de lucru. Stickerele sunt iubirile Lolitei. Dacă lumea ar fi din stickere, totul ar fi mega fun și mega colorat.

Spor la citit!

ps. Nu-i o idee grozavă de cadou? Da, știm, așa credem și noi. Succes la descoperit mistere, călătorit și sărbătorit Crăciunul animalelor (doar poate fi când vrem noi, nu:)

Pe curând, nu uitați că vă așteptăm cu noutăți, informații utile, jocuri și evenimente dedicate picilor de 4-7 ani pe pagina de Facebook a blogului https://www.facebook.com/unsoideblog. Dacă vă este mai ușor pe mail, te invităm să te înscrii la newsletter.

Dacă vrei să vezi ce ne place să citim, aici este secțiunea noastră de cărți – Recenzie carte copii, pentru activități cu copiii, găsiți inspirație aici – Activități cu copii.

Cartea mea (da, am scris una!) are book-trailerul –  AICI. Dacă o veți citi, să îmi dați de veste. Se găsește AICI.

Am pus  și pe pagina blogului – în partea dreaptă (de pe desktop se vede), pe telefon mergi cu scroll în jos, este undeva sub secțiunea comentarii  – un banner drăguț, care vă direcționează către site-ul editurii (în cazul în care v-am făcut curioși).