Carduri rutina zilnică

Nu ştiu cum e la tine, la noi acu vreo două săptămâni Loli a avut perioada lui Gică Contra, Drama Queen şi nu mai ştiu care se înscriu în categoria asta, de am crezut că am să albesc definitiv. Toate ideile Lolitei de nu mănânc, nu oliță, nu aia, nici aialaltă, mă supăr din orice mi-au zdruncinat nervii. De atâta tâfnă abia i-am ținut în frâu.😊

Ca să îmi liniştesc firea am zis să facem rutina more fun. Aşa că am scormonit Pinterest-ul după niște carduri cu rutina zilnică. Erau multe modele, free şi pe bani, dar nu le-am am găsit pe plac (atunci, acum vreo două zile după ce m-am muncit cu desenatul și am muncit și pe alții, parcă am găsit ceva), pe nevoile moaței. M-am apucat de desenat, apoi căutat aplicație să le fac oacheşe din telefon, că la desktop am interdicție. Nu mă suportă mândra la calculator.

M-am chinuit eu într-o seară, dar nu îmi ieșea mare lucru, aşa că m-am rugat de prietena mea de la etajul 5 care m-a ajutat cu prelucrarea, colorarea desenelor.

Le poți descărca şi tu (dacă le găsești utile).

Modul de aranjat, undeva la vedere, se face în funcție de spațiu, de ideea de moment. Arăt într-un viitor post cum am lucrat noi afișajul şi cum a primit Loli cardurile.

Descarca carduri rutina zilnica partea 1

Descarca carduri rutina zilnica partea 2

Descarca carduri rutina zilnica partea 3

2 thoughts on “Carduri rutina zilnică

  1. Pingback: Cum funcţionează rutina la noi (și o invitaţie la concurs) |

  2. Pingback: Wish-list de jocuri educative |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *