Pentru o mai bună organizare a activităților și a unei zile (în general) la copiii de 3-5 ani – un set de carduri rutina zilnică este de mare ajutor!

Nu ştiu cum e la tine, la noi acu vreo două săptămâni Loli a avut perioada lui Gică Contra, Drama Queen şi nu mai ştiu care se înscriu în categoria asta, de am crezut că am să albesc definitiv. Toate ideile Lolitei de nu mănânc, nu oliță, nu aia, nici aialaltă, mă supăr din orice mi-au zdruncinat nervii. De atâta țâfnă abia i-am ținut în frâu.😊

Ca să îmi liniştesc firea am zis să facem rutina more fun.

Partea de research și partea practică:

  •  Aşa că am scormonit Pinterest-ul după niște carduri cu rutina zilnică. Erau multe modele, free şi pe bani, dar nu le-am am găsit pe plac (atunci, acum vreo două zile după ce m-am muncit cu desenatul și am muncit și pe alții, parcă am găsit ceva), pe nevoile moaței. M-am apucat de desenat, apoi căutat aplicație să le fac oacheşe din telefon, că la desktop am interdicție. Nu mă suportă mândra la calculator.
  • M-am chinuit eu într-o seară, dar nu îmi ieșea mare lucru, aşa că m-am rugat de prietena mea de la etajul 5 care m-a ajutat cu prelucrarea, colorarea desenelor.

Le poți descărca şi tu (dacă le găsești utile).

Descarca carduri rutina zilnica partea 1

Descarca carduri rutina zilnica partea 2

Descarca carduri rutina zilnica partea 3

Sper să vă fie de folos aceste carduri rutina zilnică, să vă inspire să concepeți și voi pe măsura nevoilor copilului și să dați rutinei un nou sens, unul distractiv.

Spor la lucru și la joacă!