Am zis să ieșim un pic din tiparul coronițelor cu ouă, cu fundițe și flori și să facem o coroniță specială de Paști cu copaci înfloriți, oițe și puișor abia ieșit din ou. Da, experimentăm idei de lucru cu materiale simple, ușor de obținut. E lucru știut că, din materiale simple combinate creativ ies, întotdeauna, niște decorațiuni de efect.

Așadar, fără prea multă introducere:

  • după o plimbare prin parc cu mândra mea și trecut pe lângă sălcii, am cules crenguțe rupte de diverse mărimi; le-am ales pe cele mai proaspte deoarece se pot îndoi ușor.
  • am făcut floricele, că de mult mă tot ruga Loli să fac. Prin urmare, dorință îndeplinită șiii…o floricică în gură, una la decorațiuni.
  • din feliile de lemn aveam montate 2 oițe simpatice. Prima ”oiță confecționată” am prezentat-o deja în Decorațiuni pentru masa de PaștiAICI
  • am avut o panglică de la o pungă de paste, care pare să fie dintr-un material vegetal (niște frunze lungi uscate, cred) și pe care am folosit-o să leg coronița.
  • crenguțele pentru copacii înfloriți, le aveam culese de mai demult.

Coronița specială de Paști – work photos – pe etape:

1. Pregătirea materialelor. Am probat și varianța cu ouă…daaar aveam o idee mai bună!
2. Obiectele de decor pentru coroniță – cele mai frumoase oițe și copacii înfloriți cu floricele de porumb
3. Asamblarea coroniței și probe de locații
4. Detalii – știți vorba ”detaliile fac diferența”!

O idee simplă, inedită, hai…la treabă!

Primim idei de proiecte și activități de primăvară, pentru a intra în atmosfera sărbătorii Paștelui. Vrem să ne inspirăm!!

Ideile noastre de proiecte DIY, ce jocuri jucăm–găsiți la secțiune dedicată Jocuri și joacă.
Dacă vrei să vezi ce cărți citim, aici este secțiunea noastră de cărți – Recenzie carte copii.Dacă vreți să îmi spuneți părerea voastră despre cartea mea, iată trailer-ul este AICI, se poate comanda de AICI.