Eiii, muzica. Ce ascultăm noi? Cutiuța muzicală plus alte cântece de copii, melodiile de generic de la Clubul lui Mickey Mouse, Miles, Plușica, Seriful Callie, episoadele cu elfi Sounds de pe Duck, episoadele cu copiii de la grădiniță, Get up cu adolescenții care dansează și au șosete curcubeu etc.
Loli mai are vreo 3-4 melodii preferate. Nu din cele de mai sus, ci din muzica internațională. Pe unele dansează, pe altele doar le ascultă, arată cu degetul vreo activitate din videoclip (da, se (mai) uita pe canalele de muzica și muncesc de zor telecomanda ca să găsim melodia potrivită). Nu apasă ea, nici tati butoanele, doar mama. Eu sunt Dj -ul casei.

Pe unele melodii poți să faci orice. Să ne înțelegem – orice-urile noastre tradiționale care ne preocupa de zor: Să îi dai să mănânce (asta e pe primul loc, aici avem de recuperat serios grame și dacă ritmul ajută la înghițit din lingura, punem pe repeat cântecul), mai departe – să o speli, să o îmbraci rapid când trebuie să plecăm ca să nu întârziem la terapie, să îi prinzi moațe (nu stă să o picuri cu ceara).
Bun. Să punem clasamentul:
1. Stiches – Shawn Mendez îi place mult, și mie, băiatul asta care suferă din dragoste și are nevoie de copci. Pun link aici, în caz ca nu îl stiți.
Nu dansează, o asculta si lălăie în felul ei.

2. Love yourself. Da, Bieber. Cine s-ar fi gândit? 🙂 Videoclipul este cu doi tineri care dansează. La fel face și ea, danseaza, apoi se minunează de fiecare data de cum trec dansatorii dintr-un telefon în altul. Cine știe melodia, înțelege treaba asta. E pe la final faza.

3. Sia– Cheap thrills – îi place ritmul și nu cumva să schimb sau să nu dansăm.

4. Asta e recenta de câteva zile. De-a noastră. Delia și Deepcentral– Gura ta

Aici una bucată schemă de dans marca Loli. 🙂 Filmarea este slabă, alta mai bună nu am reușit. Dansul este spontan (nu la cerere ca în video), după dispoziție, efervescent de cele mai multe ori, nu e timp de prins pe cameră.

 

Cam ăsta e top 3 spre 4 Loli.
Voi? Cum stați cu muzica, dansul?