În ultimul timp am descoperit că avem spor la activitățile DIY, însă nu pentru că suntem îndemânatici, ci de nevoie. Totul pornește de la faptul că ne trebuie un ceva pe moment și e musai să îl avem.

Ne face plăcere și să dăm viață unor lucruri care par a fi nefolositoare. Tot ce am meșterit noi de-a lungul anilor puteți vedea pe acest  blog, la categoria → Activități DIY.

Bon, gata cu lauda. Să trecem la ultimele activități DIY.

Pentru început amintesc fusta foarte simpatică și încropită în mai puțin de 10 minute pentru serbarea de la școală a mândrei. Las link-ul la canalul meu de instagram, pentru că acolo am pus un mic video cu toată povestea→ @marina_unsoideblog.ro.

Cum mai avem doar câteva zile până la Crăciun o parte din activitățile casei se învârt și în jurul pregătirilor pentru această sărbătoare. Primele decorațiuni (felii de lemn pictate) le-am lucrat zilele trecute → AICI. Acum am combinat materiale de art&craft. Și, iată, ce decorațiuni simpatice am încropit:

Îngeri

Figurine din lemn și scoici pentru aripi.

Moș Crăciun și renul Rudolf

Bețe și scoici. Varianta naturală.
Varianta color 🙂

Steluțe și brăduți

Display înainte de colorare și asamblare

Coronița de Crăciun

Display final! O coroniță de Crăciun altfel…

Coronița din materiale reciclate o vom face tradițională. Varianta de anul acesta este pe scheletul coroniței de toamnă. Cum arăta coronița de toamnă→AICI.

Spor la joacă, la pregătit…Crăciunul!

Dacă aveți nevoie de inspirație pentru alte activități distractive acasă sau în deplasare, iată aici secțiunea cu activități pentru dezvoltarea de abilități practice.

Totodată, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blogului AICI, sau să vă abonați la newsletter.

Cartea mea – Ce vezi, copile? – poate fi un dar foarte frumos de Crăciun pentru voi sau pentru bunici, prieteni – fiind o carte de conectare în familie. Are book-trailerul –  AICI. Dacă o veți citi, să îmi dați de veste. Se găsește AICI.