Am fost la Disney în concert – Magical Music From The Movies și chiar a fost M A G I C!

Pentru copii este un spectacol frumos, merită văzut dacă sunt familiarizați cu personajele Disney și chiar dacă nu sunt. Pentru cei din urmă spectacolul ar deveni momentul inițierii în lumea poveștilor ecranizate de Disney. Loli a fost încântată de fiecare moment, cântec pe care l-a recunoscut, a fost impresionată și de restul, pe care nu le știa.  A cerut să citim povestea pe care nu o știa  sau să vedem filmul. Le-am promis pe ambele.

Înainte de spectacol. Central – orchestra și punctul principal al spectacolului, pe unde s-au perindat artiștii.
Loli – privind ultimele pregătiri înainte de începerea spectacolului.

Montajul spectacolul mi-a plăcut mult. Fiecare moment artistic este dublat de secvențe din desenul animat și asta pentru fata mea a fost wow.  Cred că pentru toți copiii prezenți în sală mixul creat de digital și momentele live de cântec și acrobații a fost wow. Părinții, vă spun eu, erau și mai încântați. Mie mi-a plăcut mult. Este un spectacol de familie, de cuplu – pentru că am văzut tineri ținându-se de mână și îngânând melodii din copilărie, așa că nu ratați viitoarele spectacole.

Magie, am zis, nu…Sursa foto – World Arts Production

Așadar,

Disney in Concert – Magical Music From The Movies a adus muzica faimoasă a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate. Imaginile au fost prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade.

Am avut plăcerea să o vedem pe Sanda Ladoși, Oana Șerban, Andreea Iftimescu, Andrei Mihalcea, Radu Ion, Bogdan Podlovski, Daniela Cârstea și Andrei Petre. Fetele aveau niște rochii minunate. Loli a spus că artiștii sunt prințese și prinți.

Regia producției Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2019 a fost semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Vârsta minimă recomandată pentru spectacol a fost de 3 ani. Să nu credeți că nu am văzut copii mai mici. Nu am văzut să se plictisească vreunul.

O prezență apreciată – Felicia Filip. Momentul în care au fost prezenți și copiii de la Cantus Mundi. Sursa foto – World Arts Production

Copiii din corurile Programului Naţional Cantus Mundi s-au alăturat producţiei cu una dintre cele mai emoţionante piese din universul muzical Disney: „Circle of Life” din clasicul „Lion King”. Fata mea a spus că vrea și ea să fie pe scenă, cu copiii data viitoare. Cred că avem un mic muzicant în familie.

Am avut o seară de vineri frumoasă, așa între fete. Recomand astfel de spectacole, evadare înainte de weekend pentru membrii familiei, un special time cu copilul.

AICI este pagina de Facebook a blogului, acolo vezi când public lucruri care mi se par interesante și te-ar putea prinde și pe tine. Sau te poți abona la newsletter. Dacă ești în căutare de idei de activități AICI poți să vezi ce meșterim.

Când nu ne jucăm, meșterim lucruri, citim! Dacă vrei să vezi ce cărți citim, aici este secțiunea noastră de cărți – Recenzie carte copii.