Spuneam de luni: începe săptâmâna Webstock! Iată că doar azi nu e vineri și cel mai mare eveniment de social media va începe de dimineață și va putea fi urmărit și on-line www.webstock.ro, începand cu ora 09:00. Tomorrow is the day!

Iată programul, vezi ce te interează și adună-ți ustensile de lucru, mâncare, creion, pix, agendă, ce vrei tu, în fața desktopului, dacă urmărești de acasă, iar dacă ești în sală, wave your hand, poate stăm pe aproape :)))

credi foto: www.2017.webstock.ro

Bun,

Conferintele Webstock 
Sunt grupate în doua sesiuni și sase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel.

Cele doua sesiuni, cea de dimineață – Social Media Talk și de după cafea – Finding Inspiration vor aduce pe scena oameni din online si offline care vor avea niște povești bestiale, sunt sigură:

La Social Media Talk, discuțiile vor fi moderate de – CRISTINA BAZAVAN – Jurnalist & Blogger, bazavan.ro, speakerii sunt:
  • ALEX GALMEANU – PHOTOGRAPHER, ALEX GALMEANU STUDIO
  • LUCIAN MINDRUTA – JURNALIST
  • MATEI DIMA – ENTERTAINER & VIDEO BLOGGER
  • MARIUS MANOLE – ACTOR
Sesiunea II Finding Inspiration – va fi moderată de CRISTIAN CHINA BIRTA, și căutăm inspirația cu:
  • CLAUDIU BUTACU – CO-FOUNDER, EFDEN
  • IONUT BUDISTEANU – INFORMATICIAN & INVENTATOR
  • ALIN PREDA – SEF BIROU COMUNICARE ONLINE, MAPN
  • DR. CATALIN CIRSTOVEANU – SEF SECTIE TERAPIE INTENSIVA, MARIE CURIE

Micro-conferintele sunt preferatele mele, abordează următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

M-aș replica, dar nu am cum, așa că voi merge la INSTAGRAM SESSION, BLOGGING SESSION, sigur am să mă decid către altele acolo, pentru că aș merge și la NEW DIGITAL IDEAS SESSION și la BEST PRACTICES SESSION. Văd cu cine fac schimb de notițe. Cine se bagă?

credit foto: www.2017.webstock.ro

Seara va fi Gala Webstock Awards – cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele/ campaniile din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate și premiul ABSOLUT Online Personality of the Year – pentru ”persoane active in mediul online care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale. Persoane care au creat comunitati sau sunt recunoscute ca voci importante in diverse domenii. Persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.”

AAAhhh uite noutate: Cine vine de dimineata, are parte de suprizele #webstockro!

See you there!