Mă uit la poza asta. Și asta sunt eu. Oricâte rochii fancy aș avea în dulap sau sandale cu ținte, ciorapi colorați, saboți ca din reclame, pantofi cu toc pe care te ia amețeala când îi ai în picioare, eu așa sunt: cu adidași în picioare și cu rânjetul la purtător!

Mă uit în urmă și îmi dau seama că tare am fost stresată de-a lungul timpului, că nu reușeam să am acel look casual sau glamour fără efort fiindcă așa e stilul meu, cum îmi vine natural etc. Pot fi cum cere momentul, știu să asortez lucruri, am accesorii și uneori chef de schimbare de un look nou, de vreo nebunie să ies în lume cu părul vâlvoi, dar eu, eu  – cea de toate zilele – asta sunt! Sunt cu geanta pe umăr, sau cu un rucsac doldora de lucruri, chestii, cu bluză multicoloră și adidași (de mers grăbit) în picioare.
Am mai spus că sunt un om simplu, dar nu în sensul de gol, sunt un om care dă doar ce are, nu pot să ies înainte cu lucruri pe care nu le stăpânesc. Spun lucruri când am curaj, tac tot când am curaj, fac greșeli, repar cum pot, învăț de la fiecare ceva și încerc să fiu mulțumită de ceea ce am reușit.
Pentru că aici vreau să ajung. Mulțumirea asta e tare greu de atins. Să fii mulțumit cu tine. Și eu când mă uit la mine, simt că sunt pe loading, undeva spre 85%.
Am pus niște rânduri deoparte pentru fata mea, în cartea Ce vezi, copile?  Am vrut să îndeplinesc visul ăsta ca să știe că oricât de greu îi va fi, va găsi curajul să crească, să facă pașii de care are nevoie să vadă lumea.
Am vrut să știe că eu, mama (și tata – prin suportul lui), am lăsat ceva pentru ea. Să nu se îndoiască de rolul ei în lumea asta și să privească fără teamă când noi nu vom mai fi.
Cartea poate fi comandată de pe Libris.ro, AICI.
Poate la un moment dat, după ce ne tragem sufletul din casă, îmbrățișăm fiecare copac care ne-a lipsit, atingem și vom mângâia cu dor iarba și florile, ne vom întâlni să povestim despre carte, să citim, să ne jucăm cu copiii și să ne bucurăm că putem sta unii lângă alții.

Spor la joacă, spor la citit!

Noi continuăm să explorăm, citim, să ne jucăm, să ne punem emoțiile și gândurile pe hârtie când avem timp cu mult elan uneori, alteori fără niciun spor.

Așadar, vă așteptăm cu noutăți, informații utile, jocuri și evenimente dedicate picilor de 4-7 ani vă invit să urmăriți pagina de Facebook a blogului https://www.facebook.com/unsoideblog. Dacă vă este mai ușor pe mail, te invităm să te înscrii la newsletter.

Dacă vrei să vezi ce ne place să citim, aici este secțiunea noastră de cărți – Recenzie carte copii, pentru activități cu copiii, găsiți inspirație aici – Activități cu copii.