Am ținut neapărat să las asta undeva, pentru momentele când am să mă uit în urmă şi voi avea îndoieli că nu am făcut cât trebuie în viață sau că nu am trimis mulțumiri celor care m-au ajutat să cresc prin ei.

Pentru mai târziu…

Bine, nu o să fie singura însemnare de acest fel. Dar aceasta este aşa:
Mi se pare extraordinar când primesc de la oameni mesaje frumoase sau stângace prin care îmi cer părerea asupra unui lucru scris de ei – o carte, o poezie, un text micuț, ceva de care vor să ştiu şi eu, să particip, pe lângă alții, la promovarea, la ieşirea lui în lume. Şi, sincer, este o onoare să fii învestit deja cu încredere când nici măcar nu te cunosc personal, nu ai schimbat o vorbă.
Surprinzător şi onorant în acelaşi timp mi se pare să primeşti şi poveştile de viață alături de bucățica de vis, de povestea ilustrată colorat sau rima jucăuşă concepută pentru a delecta un cititor anume, chiar țintit.

Recunoștință

Eu nu sunt genul „am avut noroc”, dar cred cu tărie că dacă oferi celuilalt un strop de curaj, un pic de apreciere şi alte gânduri bune, acestea vor deveni parte din el, iar „universul” lucrează să fie bine, să crească, să devină mai mult, să simtă puteri noi, să simtă că nimic nu e fără rost.
Ne hrănim cu gânduri bune, cu încrederea pe care ne-o acordă familia, cei apropiați dar și străinii cu care interacționăm de-a lungul vieții. Ajungem şi la momentul când suntem satisfăcuți, siguri pe puterile noastre, dar până acolo cheia este să ceri ajutor. Să ai curaj şi încredere să spui că ai nevoie de o confirmare.
Fiecare dintre noi are propriile noastre experiențe, astfel dedic aceste rânduri celor mi-au cerut ajutorul, celor care mi-au scris, m-au investit cu încredere. Un mare mulțumesc vouă! Şi aşa cum spunea colega mea de birou: energiile bune să se răsfire, să se împrăştie!

Gânduri și idei bune!

Pe lângă gânduri de recunoștință avem mintea plină de idei care mai de care. Vă asigur!

Așadar, avem recomandări de carte la secțiunea – Recenzie carte.

Pe lângă citit, ne ocupăm și de mici proiecte DIY. Ce meșterim și ce jocuri jucăm–găsiți la secțiune dedicată Jocuri și joacă.

Dacă vreți să îmi spuneți părerea voastră despre cartea mea, iată trailer-ul este AICI, se poate comanda de AICI