În acest articol am pus la un loc o parte din cărțile frumoase, din biblioteca Lolitei, de la Editura Frontiera. Recent, prietenii de la editură, au lansat un site nou, cu o formulă îmbunătățită pentru nevoile cititorilor mici și mari, dar și pentru pasionații de scriitură cu ilustrație deosebită.

Așadar,

Noutățile Frontiera

Frontiera  ne-a pregătit un site nou și experiențe artistice noi, adică:

·       să descoperiți poveștile tuturor autorilor Editurii Frontiera

·       să cercetați cărțile nuanțat, în funcție de vârste, categorii și subiecte

·      să aflați povestea editurii și citești multe alte articole utile.

Daruri și ediții originale

Totodată, până pe 15 iulie, editura oferă cadou posterul “Dejunul unei frunze”, inspirat din ilustrația Marinei Debattista, la toate comenzile plasate pe site, cele care se livrează prin curier, cu excepția comenzilor care conțin doar produse electronice.

Pentru cei pasionați de obiecte artistice, editura are o secțiune nouă pe site cu produse originale, în care veți găsi cărți cu autograf, ilustrații originale și, în viitor, alte obiecte originale semnate de artiștii Editurii Frontiera.

Bun, ca să vă faceți o idee despre cărțile de povești ale editurii, ce se potrivește cititorilor din familia vostră, iată inspirație:

  1. Povestea cu Lupul – o poveste de seară ce deschide colecția MicRoman de la Editura Frontiera – un roman foarte frumos de citit în familie, vă veți amuza împreună cu copilul, vă garantez. Un ochi – AICI 
  2. Haiku siberian – o carte de istorie trăită – un roman potrivit pentru preadolescenți, adolescenți dar şi adulți. Detalii – AICI
  3. Cartea omuleților – o carte despre noi, cititori mici și mari. Autorul de carte, cel care ne încântă cu poveștile și scriitura lui, vrea să ne cunoască. Pentru că suntem mulți și de multe feluri, a „creionat” mai multe portrete de omuleți, toți fictivi, dar posibili, cum ar fi: băiețelul care râde-ntruna, fetița călătoare, băiatul care înflorește tot ce povestește, fetița care cântă și dansează etc. Vedeți mai multe – AICI
  4. Mulțumesc, domnule profesor – a fost cartea lunii februarie de la Editura Frontiera. Autoarea Patricia Polacco, aduce un omagiu  tuturor profesorilor care schimbă în bine viața elevilor lor. Click – AICI
  5. Când tună a tort – de autoarea de mai sus, este foarte îndrăgit la noi în casă. Vom proba și rețeta de tort, cu prima furtună, din acest an. Atunci vom avea un motiv în plus să gătim un tort de poveste. Am amintit povestea-AICI.
  6. Seria Ernest și Celestine – este o serie de 3 cărți foarte apreciată la noi acasă. Vă recomand și filmul de pe Netflix, iar după lectura cărților veți fi fani înfocați ai celor doi. Exact ca noi! Povestea-AICI.
  7. Dejunul unei frunze – autor Marina Debattista, este o carte de poezie pentru copii, cu rime jucăușe, care vor face deliciul copiilor și părinților. Mai multe – AICI
  8. Povești despre răbdare și meserii uitate – Regele Curcubeu și alte povestiri despre răbdare și Cartea meseriilor dispărute – 2 volume bune de pe bifat ca lectură de vară. Vedeți de ce – AICI.
  9. Magie, umor și puțină istorie în 2 volume: Suflătorul de vise și Cine a descoperit America? – descoperiți AICI
  10. Lecturile anului 2020: Îngerul bunicului – Jutta Bauer, Cum crește grădina mea? – Gerda Muller, Cartea cuvintelor dispărute – sora pentru Cartea meseriilor dispărute – autor Mircea Stanciu. Despre acestea – AICI.
  11. Seria T. T. Khing – A dipărut tortul și Picnic cu tort – un mic preview – AICI

Lista o voi completa pe parcurs.

Până atunci,

Spor la citit!

Vrem să aflăm și impresiile voastre.

Alte recomandări de carte găsiți la secțiunea – Recenzie carte.

Pe lângă citit, ne ocupăm și de mici proiecte DIY. Ce meșterim și ce jocuri jucăm–găsiți la secțiune dedicată Jocuri și joacă.

Dacă vreți să îmi spuneți părerea voastră despre cartea mea, iată trailer-ul este AICI, se poate comanda de AICI