În weekend ne-am uitat la Tangled sau ”O poveste încâlcită – filmul – cu Rapunzel și Gheorghe (Mulțumim Disney Chanel pentru dvd, carte și poster).

Loli a fost încântată de Rapunzel, nu voia să se uite când apărea mama vitregă în cadru, l-a îndrăgit pe Gheghe, și pe calul super drăguț. A repetat păl (păr), la nesfârșit după ce s-a terminat și a dansat pe muzica din film și de la generic. Când nu era Loli prin zonă și nici în gând, am văzut filmul la cinema și știu că ne-am amuzat tare. A fost plăcut să îl privim cu mândra și să discutăm pe marginea unor secvențe mai grele pentru ea. Loli este încă fan Curiosul George și Mickey, nu este pregătită pentru seriale de aventuri, cu toate că sunt haioase…pentru noi.


Dacă aveți copii mai mărișori și vreți să vedeți împreună o poveste care iese din tiparele început și au trăit, după câteva momente grele, happilly ever after, atunci să vă așezați comod pentru premiera serialului O poveste încâlcită – pe Disney Channel, 2 octombrie, la ora 17:00.

Seria este bazată pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios.

credit foto: Disney Chanel

Așa cum spuneam, povestea nu se termină standard, actiunea se desfășoară între evenimentele prezentate în filmul de lung metraj cu acelaşi nume și începutul filmului de scurt-metraj lansat în 2012, „Încâlciți până la adânci bătrâneți”.

Noua serie de animație o prezintă pe Rapunzel care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona. Curioasă și dornică să cunoască lumea, după ce a stat departe de ea, Rapunzel realizează că are multe de învățat, amână momentan coroana și căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri. Părinții deși temători o suștin și acceptă că fiica lor este acum o tânără independentă.

Rapunzel în călătoria ei către aventură va fi însoțită de: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel.

Produs de Disney Television Animation, serialul „O poveste încâlcită ” a fost realizat de veteranii în materie de animație Chris Sonnenburg în calitate de producător executiv și regizor și Shane Prigmore în calitate de co-producător executiv și regizor de creație. Jase Ricci („Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor. Celebratul artistă Claire Keane („Regatul de gheață”, „O poveste încâlcită”), fiica lui Glen Keane, o legendă Disney, cel care a dirijat procesul de animație pentru filmul de lung-metraj, a avut rolul de consultant în dezvoltarea seriei. Kevin Kliesch („Încâlciți până la adânci bătrâneți”) câștigător al unui premiu Emmy va servi ca autor de partituri.

Vizionare plăcută! Primele 5 minute din serial le ai aici. Foarte funny!

Aici am fost și eu Rapunzel, varianta negru tăciune. Poți zâmbi, m-am simțit bine, anyway:)))