Bine ai venit pe www.unsoideblog.ro! În conformitate cu noile reglementări GDPR privind protecția datelor personale, utilizatorii acestui blog sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos:

Drepturi de autor

  1. Întregul conținut al site-ului unsoideblog.ro, incluzând aici texte, imagini, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea www.unsoideblog.ro și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.
  2. Folosirea, fără acordul scris a unsoideblog.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
  3. Nici una dintre informațiile prezente pe site nu poate fi copiată, reprodusă fără acordul scris al autorului unsoideblog.ro.

Notificări în format electronic

  1. Prin folosirea site-ului unsoideblog.ro pentru: primirea de notificări în format electronic(newsletter), comentarii pe blog, participarea la concursuri (în cazul în care organizez), cititorul își dă acceptul implicit pentru primirea notificărilor în format electronic de la www.unsoideblog.ro incluzând în această categorie comunicări prin e-mail și/sau anunțuri pe site.
  2. Pentru a respecta libertatea de decizie a utilizatorului, acesta își poate manifesta în scris prin e-mail dorința de a nu mai primi notificări în format electronic din partea unsoideblog.ro

Politica privind interacțiunea cu publicul

Ești binevenit pe acest blog, sper ca informația căutată să îți fie utilă.

Dacă vrei să lași un mesaj, chiar te încurajez să împărtășești din experiența ta, cu condiția ca tonul limbajului folosit să fie de respect pentru autorul site-ului și ceilalți utilizatori.

Cometariile care includ: limbaj obscen, limbaj care promovează activități ilegale, limbaj care poate aduce prejudicii de imagine blogului www.unsoideblog.ro, colaboratorilor/partenerilor blogului, limbaj discriminatoriu, informații care nu au relevanță pentru tematica postărilor, limbaj malițios, care urmărește denigrarea postărilor și informațiilor oferite de blog, vor fi eliminate fără preaviz de autorul www.unsoideblog.ro

Accesează și Politica de confidențialitate. Mulțumesc!