Am decis să scriu pentru supereroiprintrenoi.ro din mai multe motive. Când i-am descoperit eram în căutari febrile de ceva-uri, căutam fără țintă ceva care să mă ajute, să mă hrănească, nu ca un aliment, ci ca o mângâiere. Dacă nu știti, încă, supereroiprintrenoi nu este despre vreun desen animat, nici vreo odă adusă mamelor, părinților, în general, sau persoanelor care fac ca lucrurile grele să pară ușoare. Este un proiect sensibil, plin de povești care se aud rar și care au drept protagoniști părinți, copii, frați, surori. Este vorba și despre vindecare, despre temeri, despre cuvinte care nu se pun în propoziții adecvate. Și nu în ultimul rând despre schimbare, despre acceptare, alegeri și trăiri.
Am scris acolo un text diferit, departe de ceea ce spun eu pe aici. Nu pot, încă, să explic, printre răsadurile de gânduri, motivul. Este ceva despre care voi povesti la un moment dat, când voi avea cuvintele necesare.

Am început așa:

Genetica este greu de digerat iar orice legat de genetica ta sau a copilului tău devine și mai greu de înțeles. “Cum” și “de ce noi” sunt formele de început ale întrebărilor ce ne macină. Nu putem să le transformăm în “așa a fost să fie” sau altă formulă care nu ne aduce nici o alinare, putem în schimb afla ce putem face, cum să folosim informația pe care o avem și care sunt pașii de urmat înainte.  “Cunoașterea este putere” se potrivește și  în aceste cazuri și într-adevăr poți schimba ceva- poți îmbunătăți calitatea vieții.

Restul este aici.

Dacă vrei să spui o poveste sau vrei să ajuți o poți face oricând  pentru că – ”TU. Tu eşti cel care ne da curajul de a merge mai departe”.