Ne plac mult cărțile și ne bucurăm când descoperim câte o poveste nouă. Ne plac și cărțile personalizate pentru că ne inspiră să fim creative, să explorăm mai mult, să țesem și noi povești după pasiunile și descoperirile de moment.

Povești personalizate – povești deosebite pentru cititori mici și mari

Iată descoperirea noastră recentă. Cărțile personalizate de la Elefantul meu, potrivite pentru copiii de 1 an și până la 10 ani.
Am ales pentru Loli povestea cu Jurnalul de bord. Deși pare o poveste pentru băieți, să știți că se poate adapta și pentru fete. Și fetelor le  plac aventurile cu pirați, expedițiile și explorările pe insule misterioase.
Cine nu ar vrea să fie căpitanul unei nave și să comande întregul echipaj? Cu toate acestea, a deveni membrul unei expediții polare poate fi mult mai interesant! O mare aventură polară îl așteaptă pe eroul (eroina) care citește paginile acestei frumoase și captivante cărți.

Povestea potrivită

Așadar, nu vă sfiiți să alegeți povestea care se potrivește copilului. Alegeți după personalitatea lui, după vârstă, după pasiunile lui, și, astfel, copilul se va bucura nespus de cartea în dar. În plus, aveți opțiuni extra de personalizare, care vor surprinde plăcut pe micul cititor.

Povestea personalizată pentru Loli este din categoria 6+, în format A 4.
Fiecare carte personalizată conține un text original/o poveste în care numele cititorului este scris peste tot unde apare personajul principal. Cartea mai conține și numele unui prieten al micului cititor, iar povestea începe într-o locație pe care el/ea o cunoaște foarte bine, de exemplu acasă.
Noi am scris numele finuțului nostru la categoria prieten/partener de aventură pentru Loli. Ne gândim ca de ziua finuțului să luăm varianta pentru el cu numele Lolitei la categoria prieten al eroului principal. Să fie funny discovery.
Astea fiind zise, studiați cu atenție cărțile personalizate de la Elefantul Meu. Bucurați un cititor drag vouă cu o carte cadou, personalizată, în care eroul principal este copilul/ nepotul sau finul.

Spor la citit!

#vacanțăplăcută

AICI este pagina de Facebook a blogului, acolo vezi când public lucruri care mi se par interesante și te-ar putea prinde și pe tine. Sau te poți abona la newsletter. Dacă ești în căutare de idei de activități, jocuri – AICI vezi ce jocuri inventăm sau ce meșterim. Când nu ne jucăm, citim.. și invers! Dacă vrei să vezi ce alte cărți citim, aici este secțiunea noastră de cărți – Recenzie carte copii.

Nu știu dacă v-am mai spus dar inspirația m-a lovit și pe mine ceva vreme în urmă și am pus pe hârtie o poveste pentru copii și părinți. O carte precum un album de amintiri, pentru momentele de liniște și conectare în familie.Vă las book-trailerul –  AICI. Dacă o veți citi (cartea se găsește AICI) să îmi dați de veste.