Vinerea trecută, aproape de ora de culcare, după ce am terminat de împachetat pentru mica ieşire de weekend la cort, mi-a amintit mândra că avem de deschis un colet. Coletul care stă stinger pe hol şi ea nu mai poate de curiozitate să-l investigheze de când a făcut ochi, după somnul de prânz.

Șiii l-am deschis …

Unboxing – ce o fi, ce o fi. Curiozitatea Lolitei era la cote maxime! Scrisoarea din rucsac avea sigiliu și acest detaliu oficial a plăcut mult mândrei.

Ultimul lucru, dar nu cel mai puțin important, atunci când plecăm de acasă este „trusa” sau kitul Lolitei care pe lângă plasturi, termometru, un antitermic, cremele, parfumul ei plus altele pentru diverse deranjamente şi alergii, conține şi vitamine. Bon, de data asta am luat cu noi vitamina C şi cutia cu multiminerale din coletul primit plin cu „resurse” BioSunLine®.

În pachetul pregătit pentru noi am primit spre testare pe lângă cele menționate mai sus şi probiotice, suplimente pentru atenție şi concentrare şi cadouri foarte faine, care au la bază niște concepte interesante. Povestesc după ce termin cu produsele BioSunLine.

Am ”testat” în mica noastră vacanță la mare, de o zi, rucsacul, cana și vitaminele. Pe vremuri de covid, evităm aglomerația, dar preventiv Loli și-a luat vitaminele cu mare plăcere. Bine, la suplimente cu gust bun nu face nazuri niciodată. În plus, cele de la BioSunLine au formă atractivă, sunt și mici, numai bune de mestecat/ronțăit.

Cu o săptămână înainte de mare, după ce a venit de la bunici, în contextul dat probabil de schimbarea de mediu, alți copii, alte locuri de joacă, s-a trezit cu nasul mucos. Nu a fost ceva grav, mucii s-au dus rapid. Chiar urma să instaurăm iar vitaminele în rutina zilnică, ca să evităm virozele și altele din serie, peste care trecem cu bine, dar care nu sunt dorite.

Cât Loli a fost la grădiniță vitamina C și restul de suplimente pe care le are recomandate de doctorii ei au fost luate regulat. Acum se afla în pauza dintre administrări. Pot spune că ne-a prins bine pachetul de la noii noștri prieteni.

Info utile produse BioSunLine®

Așadar, produsele BioSunLine® sunt dezvoltate de AC HELCOR®, companie farmaceutică din Baia Mare. Suplimentele alimentare BioSunLine® sunt rezultatul muncii de peste 15 ani a unei echipe de cercetători farmaciști, medici și biologi cu experiență în domeniul plantelor, nutriție, terapii convenționale și complementare.

Suplimentele sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne la standarde farmaceutice, ce conțin ingrediente din surse naturale: extracte standardizate, îndulcitori naturali, arome și coloranți din plante.

Mă bucur oricând să testez și să folosesc produse românești. Susțin antreprenorii români când îmi sunt recomandați și mi se oferă posibilitatea.

Acum,

Produsele pentru copii sunt:

  • Focus Kids BSL® susține atenția, înțelegerea și memorarea cu o formulă concepută special pentru copiii cu vârste peste 5 ani. Pentru un „Back to school not difficult, but cool!”.
  • Mini Vitamina C 100 mg pentru copii crește rezistența organismului celor mici, cu mare utilitate pentru perioadele de stres, astenie, efort fizic și intelectual exagerat. Adică, pentru momentul intens al reîntoarcerii la școală.
  • Mini Multivitamine + Biominerale pentru copii întăresc imunitatea și sprijină procesul de creștere al celui mic grație vitaminelor, mineralelor și oligoelementelor indispensabile pentru dezvoltarea lui armonioasă.
  • ProbiotiX Forte Kids – destinat copiilor mai mari de 6 ani – este o asociere de probiotice cu rol în echilibrarea florei intestinale, complex de vitamine B și zinc, foarte important în acțiunea sistemului de apărare al organismului.

Probioticele ne-au fost prietene când Lolita se lupta cu alergiile și de atunci avem în casă tot timpul probiotice.

  • Probioticele produse de cei de la BioSunline – ProbiotiX Forte Baby sunt destinate copiilor cu vârste de peste un an. Produsul conține cel puțin 10 miliarde de bacterii benefice ce susțin repopularea florei intestinale afectate de tratamentele cu antibiotice sau de perioadele cu alimentație necorespunzătoare. Deja le facem intrarea în familie și Lolita e mulțumită.

Pentru adulți:

Neurergin®, recomandat pentru susținerea energiei mentale și generale a organismului, în perioade de activitate intensă. Neurergin îmbunătățește procesul de producere a energiei la nivelul celulei și de a mări eficiența activității intelectuale și fizice. Soțul meu și le-a luat în custodie și le testează.

Foarte frumoasă prezentarea antreprenorilor români de la BioSunline, puteți citi mai multe despre misiunea și crezul lor – AICI.

În fiecare produs se vede grija pentru detalii și dorința de a crea produse înalt calitative, de a susține sănătatea prin tehnici și mijloace cât mai naturale.

Un plus de energie pentru sănătate

BioSunLine au singurele suplimente alimentare din țară fabricate pe aceeași linie GMP ca și medicamentele cu prescripție, adică productia si procesele asociate se derulează în conformitate cu standardele sistemului de bună practică de fabricație a medicamentelor.

Cutiuțele au venit frumos așezate în rucsacul marca Transylmagica, un rucsac numai bun pentru începerea scolii (chiar face parte din gama Wild to wear – back to school). Pe lângă rucsac Loli și-a adjudecat și cana termică primită pentru apă, ceai etc.

Am fost impresionată de întreg conceptul BioSunLine, cât și de Transylmagica care pentru fiecare produs cumpărat îți plantează un arbore. Fiecare produs este însoțit de un cupon pe care găsești codul arborelui tău. Noi am înregistrat arborele nostru pe site-ul lor pentru  restaurarea pădurilor doborâte de vânt în Munții Hășmaș și în masivele Retezat-Țarcu și așteptăm detalii despre el.

Acum că ne-am lămurit în privința suplimentelor, voi cum v-ați pregătit de septembrie? Deja temperaturile sunt mai domoale, scoatem hainele mai groase la îndemână, nu? Aveți grijă de voi!

Ce recomandări aveți pentru a ține la distanță răcelile care toamna ne dau târcoale?

O toamnă lipsită de griji,

Și la final …

O carte cu care noi ne înveselim și ne dă putere pe vreme de muci, tuse și altele din categoria, iată AICI.

Alte idei de lecturi, povești pentru copii și părinți, găsiți la secțiunea – Recenzie carte.

Pe lângă citit, testat produse, micile proiecte DIY, ne și jucăm–idei găsiți la secțiune dedicată Jocuri și joacă.

Dacă vreți să îmi spuneți părerea voastră despre cartea mea, iată trailer-ul este AICI, se poate comanda de AICI