Se apropie încă o ediție Webstockcea mai importantă conferință dedicată social media din România. Nu știu cum e la tine, cum stai cu timpul, munca etc, la mine trec zilele precum secundele și cum mă învârt, plec, stau, dorm pe apucate, ajung cu Loli la terapie, plec de acolo, ne jucăm, stăm în 3, sau cu bunicii, citesc din 3 cărți deodată, nicuna până la ultima copertă și uite așa printre una de parenting, una pentru copii și un chic-lit, arunc un ochi pe Fb, pe blog, pe câteva bloguri, se făcu vremea de Webstock. Biletul de voie, pentru 30 septembrie, s-a validat și de data asta.
Anul trecut am fost pentru prima dată, a fost excelent, pe aici e povestea completă.

webstock-2016

Anul acesta lista de speakeri arată tare interesant, partea pe sesiuni de conferințe e preferata mea. Adevărul este că pe lângă bloggeri, speakeri, chit-chatul în stânga dreapta cu cunoscuți, cu noi cunoscuți pentru mine e nițică evadare. Fug un pic de acasă, îmi umplu creierul cu noutăți, fac încă o listă lungă de planuri (la fel ca anul trecut, din care dacă mă apuc de unul, sunt ok) și am la ce mă întoarce ca reper, pentru viitorul blogului meu, atunci când sunt gata să renunț, cu toate că este proiectul meu de suflet.

Bun, aștept cu interes să văd cine va ieși personalitatea anului – Online Personality of the Year. Sper că ai votat, mai ales ca s-a prelungit perioada de votare. Și eu am cumpănit bine candidații, dacă între timp te-ai hotărât, hai că e grabă, pune vot, că mâine se închide urna. Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din cadrul evenimentului, vor fi anuntați în cadrul Galei Webstock.

Dacă nu ai primit biletul de voie de acasă, sau pur și simplu nu ai cum să ajungi deși ai vrea, poți urmări evenimentul deoarece va fi transmis live pe site.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) și Vodafone (http://www.vodafone.ro/) în colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola
(http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) și Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Ne vedem acolo!