O luna de competiţie, o lună efervescentă. Foarte bună, in the end! Am ieşit din amorţeala iernii. M-a agitat, m-a pus pe gânduri, m-a ajutat să îmi resuscitez neuronii leşinați de câteva luni și cine e muza mea super, mega? Da, da, Loli este muza mea. Suntem SuperBlogărițe!

noi
foto credit: Sanda Brezniceanu

 

Aşa stă mândria pe mine că nu poate fi răzuită cu nimic. 🙂

mb
foto credit: Sanda Brezniceanu

 

Şi the most important: am cunoscut oameni. Mi-nu-na-ţi! Abia aştept să vă revăd.

all
foto credit: Echipa Superblog

 

Şi încă ceva. Noi plecăm stresaţi la drum. De fiecare dată! 🙂 Direct din casă. Ba uităm rucsacul fetei, ba nu vrea îmbrăcată (hainele sunt nişte afurisite, cine le-o fi inventat?). Eu mă rățoiesc la Iulian că nu pot să ţin minte tot şi de ce ai uitat aia, ailaltă şi pornim motorul îmbufnați. Şi cu iarta-ma Loli, iertările dintre părinti, după 100 m suntem cu zâmbetul pe buze. Gata, trecu furtuna! Sâmbătă, pe la vreo 11, ne-am pornit, nu am uitat nimic, Loli era fresh, nu a protestat la căciulă, am luat toată casă şi duşi am fost. Pe drum, Iulian, îmi zice: îţi dai seama că am plecat mai linistiti ca niciodată şi mai avem un pic şi ajungem. Păi, să tot plecăm la gale Superblog, zic.

Cazarea a fost super. Vă recomand 3 Stejari. Este o locaţie excelentă pentru minivacanțe, petreceri, toată lumea very baby friendly. Loli a bifat cel mai bun nani! E ceva, trust me.LOli

 

Scriam eu mai multe doar că tastatul cu o singură mână se face cu viteza melcului și trebuie să țin moața. Care nu se dezminte acasa: cel mai bun pat…sunt Eu! :)))))

20150406_174634